Talat Xhaferi: Vetë i kontrolloj aparatet kundër zjarrit në Kuvend

Pas zjarrit që ra në hapësirat e Inspektoratit të mjedisit jetësor dhe Agjencisë së Mediatike Informative, Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi,

tregoi në brifingun e sotëm për gazetarë se ai vetë i kontrollon aparatet kundër zjarrit në Kuvend.

Reklame

“Nuk mund të pres se kush është përgjegjës e ta pyes nëse i ka kontrolluar aparatet kundrër zjarrit, unë vetë i kontrolloj”, u shpreh kryeparlamentari./TV21