Taravari, apel aktivistëve të ASH-AAA dhe “të tjerëve”

Më 15 korrik do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoninë e Veriut. Shefi i Shtabit Qendror i ASH-së për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2020, Arben Taravari ju bëri thirrje të gjithë aktivistëve të koalicionit ASH-AAA si dhe “të tjerëve” për të siguruar votën e lirë për qytetarët, sepse sipas tij ndryshimi në vend vjen vetëm përmes zgjedhjeve të lira dhe të ndershme:

“Të nderuar qytetarë,

Të nderuar aktivistë të ASH&AAA,

Unë si shefit i Shtabit Qendror i Aleancës për Shqiptarët për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2020, ju lutem që qytetarët të mos kërcënohen, lërini që me zemër të votojnë për cilin ato mendojnë se e meritojnë të udhëhiqen në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Qytetarët janë plotësisht të vetëdijshëm se TASH ËSHTË KOHA!

Si qytetar, ky apel shkon edhe për aktivistët e partive të tjera politike!

Kujdesuni për Shëndetin!

“PAQE” deklaroi Taravari.