Taravari i komunikon maqedonisht aktivistit nga Tetova, pasi akuzoi kryetarin e degës si vegël e SDSM

Sot kryetari i degës së ASh në Tetovë, Altrim Mamuti pati takim me kreun e Lëvizjes Besa. Kjo bëri të eagon Arben Taravarin duke e quajtur Shumin si vegël e LSDM dhe se ka shkuar atje pasi aty e ka vendin.

Pas kësaj kanë vërshuar komentet duke e akuzuar Taravarin se shkatroi partinë duke bërë koalicion me Alternativën dhe jo me Lëvizjen Besa ashtu siç ishte kërkesa e antarësisë. Por në vend se në gjuhën shqipe, Taravari zgjodhi që me aktivistët tetovar të komunikon në gjuhën maqedonase.

Reklame