Taravari i thotë Mukit: Nuk dalloni asgjë nga partia e Gruevskit, madje jeni më të rreptë (video)

Sekretri i AAsë Arben Taravari ka go ditur mbrëmë nënkryetarin e LSDMsë Muhamet Zekiri, duke e krahasuar partinë e tij me atë të ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Ai i ka thënë se SDSM në sytë e shqiptarëve është madje edhe më e rreptë se partia e Gruevskit dhe se këtë Taravari e kishte ndjerë në lëkurën e tij si kryetar i Gostivarit.

Reklame

“Me asgjë nuk dalloni nga pushteti i Gruevskit. Shqiptarët ju kanë besuar dhe ju kanë përkrahur. Edhe unë ju kam përkrahur, por keni dështuar edhe në sundimin e së drejtës” ka thënë Taravari.
Zekiri është arsyetuar se nuk ka qenë e mundshme për dy vjet e gjysmë të reformohet gjyqësia pasi ka pasur çështje më të rëndësishme si Marrëveshja e Prespës dhe është pajtuar se akoma pjesa më e madhe e gjykatësve janë të vendosur nga Blerim Bexheti.

Më tej, Muki është shprehur i sigurtë se LSDM do të dalë fituese ndaj partive dhe koalicioneve të partive shqiptare, në Njësinë zgjedhore numër gjashtë, ku janë pjesa dërmuese e votuesve shqiptarë./FAKTE