Taravari: Komisioni për Sëmundje Ngjitëse të sjell vendim profesional jo vendim politik

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari në faqen e tij në Facebook shkruan se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse duhet të sjell vendim profrsional dhe jo vendim politik sa i përket orës policore gjatë vikendit.

“Komisioni për smundje ngjitëse duhet të sjell vendime profesionale, të bazuara në fakte dhe jo vendime politike! Dhe ato, pa dyshim duhet të respektohen”, shkruan Arben Taravari, kryetar i Komunës së Gostivarit.

Reklame