Taravari: Në zgjedhjet lokale do të “luftojmë” për Strugën, Kërçovën dhe Tetovën

Kreu i Gostivarit, Arben Taravari ka thënë se në zgjedhjet e ardhshme lokale që do të mbahen, koalicioni ASH-AAA do të luftojë për fitore në tre komunat më të mëdhaja si Struga, Kërçova dhe Tetova.

Taravari u shpreh i bindur se koalicioni zgjedhjet i fiton bindshëm në Gostivarë, Çair, Studeniçan dhe disa komuna tjera.

Reklame

Gjatë emisionit, sekretari gjeneral i ASH-së tha se nëse kandidat i BDI-së, nē Gostivarē është Nevzat Bejta fitorja e koalicionit do të jetë edhe më e lehtë se ç’mendohet.