Taravari: Nga Lëvizja Besa thonë se janë për koalicion, kurse na shajnë më shumë se BDIja!

Raportet në mes partive shqiptare opozitare në vend se të rregullohen ato po acarohen edhe më shumë.

Veçanarisht në rrjetet sociale ka acarim të raporteve në mes aktivistëve të ASHsë dhe Lëvizjes Besa.

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe njëherit njëri prej eksponentëve kryesor në partinë Aleanca për Shqiptarët për Utrinski brifing që udhëhiqet nga Naser Selmani ka deklaruar se Lëvizja Besa thotë se është për koalicion, kurse na shanë më shumë se BDIja.