Taravari për takimin me Hoxhën: U takuam, hëngrëm drekë!

Ka përfunduar takimi mes sekretarëve të partive Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, Arben Taravari dhe Arjanit Hoxha.

Pas takimit Taravari për TV21 u deklarua se takimi ka qenë i rastësishëm, pasi Hoxha ka kaluar kah Gostivar.

“Ky rastësisht kaloi në Gostivar u takuam, pimë kafe dhe hëngrëm nga një drekë dhe kaq”, tha Taravari.

https://www.facebook.com/watch/?v=888595971798169