Taravari: Qëndroni në shtëpi, 2 javët e ardhshme janë kyçe të Koronavirusit (VIDEO)

Bankat dhe Institucionet tjera ku grumbullohen njerëz të caktojnë sigurime speciale, këtë e kërkoi shtabi i krizës i tre komunave, Gostivar, Vrapçisht dhe Rostushë.

Kreu i komunës së Gostivarit kërkoi nga banorët të qëndrojnë nëpër shtëpitë e tyre për ta paktën edhe dy javë të tjera, me qëllim që të ketë sa më pak pasoja nga infektimi me virusin korona.