Taravari: Sela do ta fitojë Ali Ahmetin në njësinë gjashtë

Sekretari i Përgjithshëm dhe shef i shtabit zgjedhor nga Aleanca për Shqiptarët, Arben Taravari duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se ‘Aleanca për Shqiptarët në Kuvendin Qendror më 11 mars do ti paraqesë të gjitha emrat nga listat e kandidatëve për zgjedhjet e parakohshme kuvendare’.

‘Një gjë është e sigurt, Ziadin Sela do ta fitojë Ali Ahmetin në njësinë zgjedhore numër gjashtë’, tha Taravari. Taravari pret fushatë të dinjitetshme dhe korrekte pa ofe ndime dhe kërcënime por edhe pa keqpërdorim të pushtetit.