Taravari: Shkolla në Forinë dy muaj e gjysmë pa drejtor për shkak të m.osmarrëveshjeve në BDI

25
#

Arben Taravari ka aku.zuar BDI pasiqe sipas tij Shkolla në Forinë dy muaj e gjysmë pa drejtor për shkak të mo.smarrëveshjeve në BDI

Shkolla fillore në fshatin Forinë 2,5 muaj nuk ka drejtor shkolle, pasi që ministri i kompetencave, respektivisht “Docenti” dhe dega e BDI-së në Gostivar nuk mund të ko.rdinohen. Mjerim! Doktor shkencash h.esapi. Arsim afrikan! !