Taravari viziton Kosovën, takohet edhe me Kurtin

Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari ka qendruar për vizitë në komunën e Kamenicës në Kosovë. Ai është shoqëruar nga deputeti i ASh-së, Halil Snopçe dhe deputeti në Kuvendi e Serbisë, Shaip Kamberi.

“Së bashku me deputetin Halil Snopçe dhe deputetin e Kuvendit të Republikës së Serbisë, Shaip Kamberi, ishim mysafir të Kryetarit të Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, në turnamentin tradicional të futbollit “Rogana 2022”.
Pata nderin e veçantë që në këtë ngjarje të takoj edhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti”, shkruan Taravari në rrjetet sociale.