Taxhedin Aliu nga Komuna e Sarajit me biznes të tij në Sllloveni dëshmon humanizëm njerëzor! (FOTO)

Advertisment

Taxhedin Aliu nga Komuna e Sarajit me biznes të tij në Sllloveni dëshmon humanizëm njerëzor!

Ai vullnetarishtë për gjithë stafin e një spitali shëndetësorë në Slloveni ka përgatitur ushqim falas nga biznesi i tij Ali Kebap! Dëshira e tij humane lind si shenjë falënderimi për gjithë mjekët të cilët kanë dhënë mund të lartë profesional dhe njerëzor në luftën kundër pandemisë botërore Korona!

Reklame

Bota i njeh shqipëtarët për zemërgjërësi dhe humanizëm!