Te 37 vjeçari nga Forina gjendet dro gë

29

Posedimi i mjeteve nar kotike nga popullata e rajonit të Pollogut po merë përmasa alarmante.

Pjestarë të policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë-Zyra e jashtme për punë kriminalistike Gostivar,

dje (11-qershor) rreth orës 16 e 25 minuta, në rrugën ,,Nikolla Parapunov,, në Gostivar, kanë privuar nga liria 37-vjeçarin Xh.A. nga fshati Forinë e Gostivarit.

 

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur her oinë dhe pas zbardhjes dhe dokumetimit të plotë të rastit, kundër tij do të pasojë edhe parashtresë adekuate.