Të dhënat e fundit: 125 raste të reja me Covid-19

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1085 teste, ndërsa janë regjistruar 125 raste të reja me Kovid-19. Në Shkup-46, Kumanovë-19, Shtip-17, Prilep-1, Tetovë-16, Strugë-7, Velës-3, Manasit-1, Ohër-5, Gostivar-6, Koçani-1, Delçevë-1 dhe Negotinë-2.

Në Institutin për shëndet publik janë regjistruar 8 pacientë të shëruar, ndërsa kanë ndërruar jetë 2 persona.