Të dhënat e fundit ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut

Në 24 orët e fundit janë bërë 1559 testime dhe janë regjistruar 141 raste të reja të covid-19:

Shkup 51 Kumanovë 12 Shtypje 6 Prilep 6 Tetovë 2 Strugë 2Veles 2 Bitola 5 Ohër 3 Kavadarci 5 Gostivar 2 Gjevgjeli 5 Strumicë 10 Kriva Palanka 2 Koçani 5 Probistip 1 Valandovë 3Vinicë 3 Delçevo 2 Sveti Nikole 8 Kërçovë 2 Resen 2 Negotino 2

Në moshën 79 vjeçare ka vdekur pacientja nga Shkupi

Deri më tani janë bërë gjithsej 184.097 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17483, numri i pacientëve të shëruar është 14516, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2245.

https://www.facebook.com/filipce.venko/posts/2503207113319640