Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Sot 536 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona në Maqedoninë e Veriut, nga gjithsej 1662 teste të bëra. Në Shkup-213, në Kumanovë-18, Dibër-13, Shtip-13, Prilep-37, Tetovë-30, Strugë-23, Veles-17, Manastir-29, Ohër-18, Kavadar-23, Gostivar-13, Gjevgjeli- 7, Strumicë-8, Kriva Pallankë-9, Radovish-10, Krushevë-3, Koçan-6, Probishtip-1, Makedonski Brod-3, Pehçevo-1, Berovo-5, Valandovo-4, Vinica-2, Delçevë- 6, Shën Nikollë-6, Kërçovë-2, Resnjë-5 dhe Negotinë-11, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

15 persona humbën jetën si pasojë e virusit. Gjashtë pacientë nga Shkupi (73, 40, 70, 84, 72 dhe 62 vjeç), dy nga Kumanova (66 dhe 64), dy nga Tetova (68 dhe 75), një pacient nga Ohri (64), dy nga Strumica (69 dhe 69), një nga Koçani (68) dhe një pacient nga Pehçeva (67). Të gjithë vdiqën në kushte spitalore.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 741 pacientë të shëruar. Në Shkup-248, në Kumanovë-83, Dibër-7, Shtip-28, Prilep-50, Tetovë-30, Strugë-32, Veles-17, Manastir-25, Ohër-30 , Kavadar-41, Gostivar-27, Gjevgjeli-12, Strumica-20, Radovish-12, Krushevë-1, Koçan-24, Probishtip-1, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Vallandovë-7, Vinica-2 , Kratova-3, Shën Nikollë-8, Kërçovë-17, Resnjë-4 dhe Negotino-7.

Numri i rasteve aktive për momentin është 19379 të infektuar. Numri total i të diagnostikuarve që nga fillimi i pandemisë është 83329 të infektuar, prej të cilëve 61447 janë shëruar, ndërsa 2503 kanë ndërruar jetë.