Të dielën ajvar, të hënën në Parlament e sot në Gjy katë

46
#

Frosina Remenski, deputete në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, arriti në Gjy katën Pe nale e cila duhet të paraqitet para gjy katësit të procedurës paraprake

pasi që Prokuroria dje njoftoi se Remenski dhe disa persona të tjerë janë të dyshuarit e rinj në rastin “Re ket”

Remenskit do t’i merret pasaporta dhe nuk do të lejohet të largohet nga shteti si dhe do të duhet të paraqitet në Gjy katë një herë në javë.

Sakaq, vikendit që lamë pas Frosina u pa në fotografi duke përgatitur ajvar në ambiente shtëpiake, derisa javën e nisi në Parlament si nënkryetare, e sot mbaroi në gjy katën pe nale si e dyshuar për rastin “Reket”./ Flaka /