Të Ejnten hapen restorantet dhe kafiteritë

Prej nesër hiqet ora policore. Kështu ka vendosur Qeveria ne mbledhjen e mbajtur pas dite.

Qeveria sot vendosi për ndërprejre të plotë të Vendimit për ndalim dhe regjim të veçantë të lëvizjes në teritorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut!
Vendimi hynë në fuqi nga data 27.05.2020

Reklame

▶️Gjithashtu Qeveria sot mori vendim për rrifillimin me punë të objekteve hotelierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vendosjen e protokoleve të duhura për punën e tyre.
Vendimi hynë në fuqi nga data 28.05.2020

▶️Qeveria angazhoi ministrinë e shëndetêsisë që të pregaditë protokolle adekuate të qarta dhe precize për hapjen e kufijëve ndërshtetëror nga data 1 qershorë 2020!