Të enjten bëhet vaksinimi anti Covid në Kondovë

AdvertismentCustom Text

Lajmërohen banorët e vendbanimeve në Komunën e Sarajit ( Kondova,Sfillarja e Poshtne dhe e Epërme,Rashçja, Radusha ,Vorca) se në lokalet e Shkollës Fillore “Bajram Shabani” në Kondovë me datë 22.07.2021 dita e enjte me fillim nga ora 08.30 h deri më ora 14.30 h nga Qendra Shëndetësore do të bëhet vaksinimi i banorëve.

Vaksina do të jetë SINOVAK.

ReklameCustom Text

Vaksinimi është sipas dëshirës.