Kush janë politikanet më të bukura në Shqipëri (FOTO)

Në Shqipëri të gjithë janë hutuar nga Rama dhe tentativa e tij për të qenë më sharmanti. Por për të zbutur disa axhendat e ngjeshura politike, ne kemi menduar tua sjellë politikën në anën e saj më të butë dhe të brishtë.

Në galeri do të gjeni disa nga politikanët më të bukura dhe që kurohen deri në cdo detaj.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Ja disa prej tyre: