Të punësuarve në Postën e Maqedonisë u rrezikohen vendet e punës

Advertisment

Nga Sindikata e Postave të Maqedonisë thonë se falimentimi i Eurostandard Bankës seriozisht ka shkatërruar punën financiare të kompanisë.

Të punësuarit frikësohen për vendet e tyre të punës dhe për ekzistencën e familjeve të tyre.

Reklame

Kërkojnë nga Qeveria që kjo çështje të jetë prioritet dhe të sillet vendim për fillimin e bisedimeve me një bankë të re, për shkak se pasojat financiare veçmë janë shumë të mëdha.

Sindikalistët kërkojnë takim urgjent me kryeministrin Zoran Zaev.