Te riut nga Reçica e Vogël ja vjedhin paratë nga kartela!

Advertisment

Dje (11-maj) në ora 12.00, në Stacionin policorë Tetovë, S.S. nga Reçica e Vogël e Tetovës, ka denoncuar keqpërdorim të kartelës debitore bankare, ku sipas denoncimit personi i panjohur më datë 7-maj të këtij viti, nga kartela e saj debitore ka nxjerur sasi të konsiderueshme të parave.

Punohet në zbardhjen dhe dokumetnimin e rastit.