Te stacioni i autobusave në Tetovë gjendet trupi i pajetë i një mashkulli

AdvertismentCustom Text

Sot rreth orës 08 e 20 minuta, në Sektorin për Punë të Brendshme në Tetovë, është denoncuar se në afërsi të Stacionit të Autobusave në Tetovë, gjendet një trup i pa jetë i një personi mashkull.

“Menjëherë janë dërguar pjestarë të policisë në vendin ku u raportua rasti, me ç’rast është konfirmuar denoncimi,

Reklame

Custom Text

kështu që është kryer inspektim me pjesëmarje të prokurorit publik dhe gjatë inspektimit është konstatuar se bëhet fjalë për 69 vjeçarin K S nga Tetova”, njofto SPB Tetovë.

 

Nga policia e Tetovës njoftojnë se në trupin e tij të pa jetë, nuk janë vërejtur shenja dhu ne dhe në koordinim me prokurorin publik dhe mjekun ligjorë, do të vendoset për tu kryer autopsi.