Telashe për Sërbët që vodhën këngën e S4MM (VIDEO)

Kënga e artistit Sërb Ibor u detektua nga mekanizmi mbrojtës dhe u bllokua

https://www.youtube.com/watch?v=CarKupn4lf0

Reklame

Nga kompania LojaMedia thonë se nuk ëdhtë rast i parë që shkelen të drejtat intelektuale kundrejt artistëve shqiptarë, mirpo ata që vjedhin nga puna jonë do përndiqen penalisht si dhe kanalet piraterike që përdoren pa licensë do bllokohen