Shqiptari terr mishin në ballkon

Në vendin tonë shpesh shohin gjeste e ndodhi nga më të ndryshmet.
Shqiptarët shquhen si popull interesant dhe kreativ.

Por, një gjest i një kosovari ka bërë që një fotografi e shkrepur të bëhet hit në rrjete sociale. Një qytetar mishin e ka vendosur për ta terur në ballkonin e banesës së tij në Fushë- Kosovë, në një nga qytetet më të ndotura, ku ajri helmon./Indeksonline