Tërmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, kështu reaguan hoxha dhe xhemati (VIDEO)

94

Tërmet 7 ballësh derisa po falnin namazin, kështu reaguan hoxha dhe xhemati

Në këtë tërmet kishin vdekur shumë persona dhe ishin lënduar më shumë se 100 pas dëmeve të shkaktuara.

E kjo video tregon se si reaguan njerëzit në xhami, gjatë kohës sa po faleshin e kur ndodhi tërmeti.

Një pjesë e xhematit largohen nga xhamia derisa thuhet se hoxha nuk ka lëvizur fare nga vendi.