Tërmet në kufirin Kosovë – Sërbi , ndjehet edhe në Maqedoni

Para pak minutash, raportohet të ketë ndodhur një tërmet në rajonin kufitar mes Kosovës, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC) ka raportuar për lëkundjen e tokës, mirëpo ende nuk ka të dhëna për fuqinë e dridhjes.