Tër met në Shqipëri, ndihet edhe në vendin tonë

58

Lëkundje të forta tërmeti u regjistruan pak minuta më parë në Tiranë.

#

Magnituta e tërmetit ishte 3.6 me epiqendër 16 km në perëndim në Bulqizës dhe 23 km në verilindje të Tiranës.

Ai u ndje po ashtu edhe në veriperëndim të vendit tonë. Thellësia e tërmetit ishte 10 km.

Deri më tani nuk dihet nëse ka dëme materiale në zonat pranë epiqendrës