Tërmete të njëpasnjëshme në Shqipëri ja epiqendra dhe magnituda

Dy tërmete të njëpasnjëshme janë ndjerë sot në zonën e Tiranës dhe Durrësit.

I pari me magnitudë 3.3 me epiqendër 25 km në jug perëndim të Durrësit është ndjerë pak më parë dhe i dyti me magnitudë 4.3 të shkallës Rihter.

Tërmeti i parë është ndjerë në ora 9 e 18 minuta kurse tërmeti di dytë në ora 09 e 20 minuta.