Terror për lojtarët e klubit të madh europian, goditen dhe bëhen për spital nga tifozët

Momente terrori kanë kaluar mbrëmjen e djeshme lojtarët e Benfikës, pas ndeshjes me Tondelës, në të cilën barazuan 0-0.
Pas përfundimit të takimit dhe ndërkohë që skuadra e Benfikës është larguar nga transferta, diçka e pa pritur iu ka ndodhur lojtarëve. Disa tifozë e kanë ndaluar autobusin e skuadrës dhe e kanë goditur atë me gurë.

Pas disa gjuajtjeve me gurë, janë thyer xhamat e autobusit, teksa janë lënduar edhe dy lojtarë të ekipit.
Pas përfundimit të takimit dhe ndërkohë që skuadra e Benfikës është larguar nga transferta, diçka e pa pritur iu ka ndodhur lojtarëve. Disa tifozë e kanë ndaluar autobusin e skuadrës dhe e kanë goditur atë me gurë.

Pas disa gjuajtjeve me gurë, janë thyer xhamat e autobusit, teksa janë lënduar edhe dy lojtarë të ekipit.