Testoni aftësinë e trurit tuaj/ Mund të lëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh që mund të krijohet

Testet nuk janë thjesht argëtuese për tu zgjidhur, por ato janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngrohur dhe testuar aftësinë e trurit tuaj.

Sipas New York Times, “Apeli i enigmave shkon shumë më thellë sesa nxitimi i shpërblimit të dopaminës për të gjetur një zgjidhje. Vetë ideja për të bërë një enigmë zakonisht zhvendos trurin në një gjendje të hapur, të gjallë dhe që është në vetvete një arratisje e këndshme ”.

Nëse mund të lëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh i mundshëm që mund të krijohet?

Përgjigja: 51,181

Shpjegim: Zhvendosni fijen e shkrepëses në krye dhe në fund nga shifra “0” në qendër dhe përdorni këto për të bërë shifrën “1” pas shifrës “8.”/oranews