Tetë të vd ekur, 199 raste të reja me koronavirus dhe 120 të shëruar në Maqedoni

Advertisment

Në 24 orët e fundit janë bërë 1545 testime dhe janë regjistruar 199 raste të reja covid

Shkup 90 ,Kumanovë 17 ,Dibër 6 ,Shtip 9 ,Prilep 3 ,Tetovë 12 ,Strugë 12 ,Bitola 2 ,Ohër 4 ,Kavadarci 2 ,Gostivar 5 ,Strumicë 2 ,Radovish 1 ,Krushevë 1 ,Probistip 3 ,Demir Hisar 1 ,Sveti Nikole 24 ,Kërçovë 3 ,Resen 2

Reklame

8 persona humben jeten, një pacient nga Shkupi, një nga Shtipi, katër nga Tetova dhe dy pacientë nga Struga.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 120 persona të shëruar nga:

Shkup 94 ,Dibër 1 ,Shtip 4 ,Prilep 1 ,Tetovë 9 ,Strugë 1 ,Ohër 6 ,Gostivar 2 ,Krushevë 1 ,Makedonski Brod 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 76.107 testime covid-19. Sot nuk ka prova brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 7975, numri i pacientëve të shëruar është 4080, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3519.