Tetë vi ktima dhe 112 raste të reja me COVID19 në Maqedoni

Advertisment

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1372 testime ndërsa janë regjistruar 112 raste të reja me koronavirus.

Në Tetovë është rregjistruar vetëm 1 rast me COVID-19 në 24 orëshin e fundit por ka pasur edhe një vik timë.

Reklame

Më tepër raste janë regjistruar në Shkup 46, Kumanovë 7, Prilep 2, Tetovë 1, Strugë-6, Veles-4, Manastir-7, Ohër-4, Gostivar-3, Strumicë-11, Radovish-3, Koçanë-4, Probishtip-1,

Berovë-1, Vallandovë-1, Vinicë-1, Delçevë-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-2 dhe Resnjë-1.

Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 159 pacientë të shëruar nga kovid-19.

Tetë pacientë kanë humbur jetën në 24 orët e fundit.