Tetova dhe Kërçova me ajër më të ndotur

Të dhënat nga stacionet matëse tregojnë se sot ajri është dukshëm më i pastër nga ditët e kaluara.

Vetëm Tetova dhe Kërçova kanë ajër mesatarisht të ndotur. Të gjitha qytetet e tjera janë më pak të ndotura.

Reklame

Në listën e airt visual, Shkupi tani është qyteti i 45-të më i ndotur në botë, dhe për natën e Krishtlindjeve ishte ndër 5 më të mirët. Sofja, Sarajeva, Beogradi dhe Zagrebi janë më të ndotur se Shkupi.