Tetova fiton një ndër ministritë më të fuqishme në vend, Besimi pranon funksionin ministër i Financave

Advertisment

Në Ministrinë e Financave sot është bërë pranim dorëzimi i funksionit ministër i Financave me takimin mes ministres së deritanishme Nina Angellovska dhe ministrit të ri Fatmir Besimi.

Në takim, siç u publikua në FB e Ministrisë së Financave, është biseduar për aktivitetet aktuale në Ministri, ndërsa Angelovska i dëshiroi Besimit shumë sukses në detyrë.