Tetova me 1.000 raste nga Covid-19 ku 270 janë aktive!

Në Tetovë me rrethinë arrinë numri 1.000 ndërsa 270 raste janë aktive me koronavirus. Nga Instituti i Shëndetit Publik thonë se kllaster për momentin nuk ka, por ka transmision të përhapur të virusit.

Javën e fundit ka shënuar rënie numri i të infektuarve në dy zonat që konsideroheshin vatra të virusit, në Tearcë dhe Bogovinë.

Reklame

Sot qyteti i Tetovës regjistroi vetëm dy raste të reja me Covid-19 ndërsa 10 janë shëruar./Sharri.info