Tetova sonte gjatë orës policore (Foto)

Qyteti i Tetovës sonte duket shumë i qetë gjatë orës policore e cila sipas fotografive po respektohet në masë jashtëzakonisht të madhe.

Rrugët e qytetit po dezinfektohen rregullisht nga autoritetet lokale ndërsa ora policore ka filluar nga ora 16:00 dhe do të zgjasë deri ditën e martë në mëngjes.