Tetovari i thotë Zaevit: S’ka vota për ty (VIDEO)

Në vizitën e tyre në tregun e Tetovës, kreu i LSDM-së u ballafaqua edhe me ankesa dhe vërejtje nga tregtarët.

Njëri prej tyre i tha haptas se se këtë herë nuk do të kenë vota në Tetovë pavarësisht se Zaev iu arsyetua se ka bërë shumë punë.

Reklame

” Jam i zhgënjyer dhe nuk mund të përpijë për herë të dytë mashtrimet e një politikani si Zaev që nuk bëri asgjë gjatë qeverisjes së tij” u shpreh një banor i Tetovës.