Tetovarët kërkojnë intervenim të inspektoratit si te Fontana në Shkup (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Banorët e Tetovës janë të revoltuar nga institucionet komunale, që sipas tyre po mbyllin sytë para ndërtimeve ilegale në qytetin e tyre. Ata pyesin se pse në këtë qytet nuk po veprohet njësoj sikurse te objekti i kafiterisë Fontana në Shkup.

Ata kanë thënë se kryeministri Zaev dhe zevendeskryeministri Grubi duhet të shkojnë në Tetovë dhe të prezantojnë në rrënimin e objekteve ilegale, ashtu siç prezantuan te Mavrovasja./Lajmpress/

Reklame Reklamë:
Qries