Tetovari që jeton në Nju Jork, tregon se si e kaloi Koronavirusin (VIDEO)

Advertisment

Një djalë nga Tetova, Burim Ameti i cili jeton dhe vepron në New Jork ka realizuar një video me një mesazh që jep ai për gjithë shqiptarët dhe gjithë botën.

Ai ka bërë një video mesazh duke thënë se e ka pasur Koronavirusin dhe e ka kaluar me lehtësi, duke thënë se sduhet bërë panik.

Reklame

VIDEO: