Tetovari rra het pas zënkës për përparsi kalimi në trafik

Dje në ora 15 e 45, personi M.S. (64) nga Tetova ka raportuar se rreth orës 14 e 30 minuta në rrugën ,,108“ në Tetovë

kishte qenë i su lmuar fizikisht nga një person, për shkak të keqkuptimeve në trafik lidhur me përparësinë e kalimit informon Tetovasot.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.