Tetove, 10 000+ vaksinime për 12 ditë!

10 000+ vaksinime për 12 ditë! 😍

Teuta Arifi: Jam jashtzakonisht e lumtur që sot në Qendrën rajonale të vaksinimit në Tetovë arritëm numrin prej 10 000 vaksinime të qytetarëve të Tetovës dhe Pollogut.👨🏼‍⚕️

Reklame

Kjo qendër e imunizimit masiv është shembull i punës ekipore dhe organizimit të mirë si në vend ashtu edhe në rajon!

Dua të falënderoj edhe njëherë të gjithë pa përjashtim, që për çdo ditë angazhohen dhe punojnë duke i shërbyer shëndetit dhe mirëqenies së shoqërisë! 🙏

https://www.facebook.com/343207362386823/posts/5889271521113685/

Vaksinohu edhe TI! 🙂

Paraqitu në lidhësen: www.vakcinacija.mk

#vaksinohu