Tetovë ab ùzoi me një fëmij ja sa do dè nohet 19 vjeçari

SPB Tetovë njofton se deri tek Prokuroria themelore në Tetovë ka dorëzuar padi pe nale ndaj 19 vjeçarit N N nga qyteti i Tetovës, i cili më 1 mars 2020 diku rreth ores 14 në hyrjen e një pallati banues që gjendet në rrugën “Video Smilevski Bato” në Tetovë ka tentuar që ab uzojë se ksualisht me një të mitur.

“Sektori i punëve të brendshme Tetovë, deri në Prokurorinë themelore publike Tetovë ka dorëzuar kallëzim pe nal kundër 19 vjeçarit N N nga Tetova, për shkak të dyshimeve të bazuara se ka kryer vepër pe nale ’Ab uzim se ksual ndaj fëmijës që nuk i ka mbushur 14 vjet’.

Reklame

I njëjti dyshohet se më datë 1 mars 2020, rreth orës 14 në hyrjen e objektit banesorë në rrugën ,,Vidoja Smilevski Bato” në Tetovë, e ka prekur nëpër trup të miturën nga Tetova dhe ka tentuar që të kryej mardhënje se ksuale.

I denoncuari N N është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, kurse dje (3 mars) i njëjti është dërguar përpara gjykatësit me procedurë paraprake në Gjykatën themelore Tetovë, ku ndaj tij është caktuar masa parabu rgimi në afat prej 30 ditë”, thuhet në njoftimin shtesë të SPB Tetovë.