Tetovë dhe Gostivar, autoritetet thonë se kryesisht po respektohen rekomandimet (VIDEO)

Në rajonin e Pollogut, autoritetet thonë se kanë ndërmarrë masat e nevojshme për mbrojtjen e qytetarëve nga virusi Korona.

Kafenetë, restorantet, bastoret, kazinotë dhe qendrat tregtare në Tetovë dhe Gostivar kryesisht respektojnë vendimin dhe kanë mbyllur dyert.

Reklame