Tetovë, djali nën ndikim të alkoolit sulmon nënën dhe motrën

Advertisment

Mbrëmë (4-maj) në ora 02 e 30 minuta 42-vjeçarja banore e Tetovës dhe vajza e saj 21-vjeçare, në SPB Tetovë kanë denoncuar se rreth orës 01.00,

djali, respektivisht, vllau 18-vjeçar, i cili ka qenë dukshëm nën gjendje të alkoolizuar, i ka sulmuar fizikishtë në shtëpinë e tyre.

Reklame

Personi i denoncuar menjëherë është privuar nga liria dhe është mbajtur për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast kundër tij do të përgaditet parashtresë adekuate.