Tetovë/ Identifikohen edhe 5 burime të ri të infeksionit me Koronavirus (Video)

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka njoftuar se në këtë komunë janë identifikuar edhe 5 burime të ri të infeksionjit me COVID19, andaj është shumë e rëndësishme që qytetarët të jenë shumë të kudesshëm dhe të respektojnë masat dhe rekomandimet e organeve kompetente shëndetësore.

Arifi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të ndjekin mënyrën formale të trajtimit mjekësor, repsketivisht në rast nevoje të respektojnë protokolin shëndetësor duke u paraqitur tek mjekët amë dhe tek institucionet kompentente shëndetësore.