Tetovë, kafenetë bëjnë përgatitjet e fundit para hapjes (VIDEO)

Advertisment

Kafenetë dhe restorantet në Tetovë po i bëjnë përgatitjet e fundit një ditë përpara hapjes së tyre për klientët.

Megjithëse ende nuk e kanë të qartë se si do të funksionojnë, pronarët kërkojnë që të mund të shfrytëzojnë edhe kapacitetet brenda lokaleve.

Reklame