Tetovë, kafenetë dhe restorantet presin dritë jeshile nga qeveria për të filluar me punë (VIDEO)

Advertisment

Restorantet dhe kafenetë në Tetovë kanë filluar në mënyrë intensive përgatitjet për hapjen e tyre.

Shumica e lokaleve, adaptojnë tercat për largësinë e nevojshme, por edhe tavolinat që pas hapjes, do jenë më pak në numër në mënyrë që të respektohet distanca.

Reklame