Tetovë, katër persona privohen nga liria

Katër qytetarë nga Tetova janë arrèstùar për shkak prishjes së rendit dhe qetësisë publike gjatë një përlèshjes fizikë më 30 janar të këtij viti.

Përleshja kishte ndodhur në rrugën “Strasho Pinxhur”, ndërmjet dy tetovarëve nga fshati Poroj, 28 vjeçarit E L dhe 53 vjeçarit M L nga njëra anë;

ndërsa nga ana tjetër ishte 35 vjeçari B F nga fshati Reçicë e vogël dhe 37 vjeçarit E LL nga Tetova.

Ky i fundit akùzohet se përdori pístoletë, për të cilën posedon leje.